Outplacement

HR-konsulter delar kunskaper inom outplacement

Professionell och effektiv outplacement

Det finns olika skäl till att arbetsgivare och medarbetare ibland behöver gå skilda vägar. Det kan handla om en avveckling eller organisationsförändring som gör att roller försvinner eller förändras. Ibland träffas en individuell överenskommelse om att avsluta en anställning och då vill man som arbetsgivare ta ansvar för att den processen blir så bra som möjligt för alla.

Outplacement program

Genom Intencos outplacementprogram får individen hjälp att ta nästa steg i karriären på allra bästa sätt. Det handlar om att få syn på sina styrkor och kompetenser och definiera hur man vill använda dem i ett nytt sammanhang. Sedan handlar det givetvis om att få professionell coaching i att faktiskt kunna agera och ta steget.

Vårt outplacementprogram ger arbetsgivare och medarbetare möjlighet att avsluta en anställning och skapa förutsättningar för medarbetaren att hitta ett nytt sammanhang oavsett om det handlar om ett nytt arbete, att starta eget eller börja studera. 

Genom coachningssamtal, karriärvägledning, hjälp att skriva konkurrenskraftig CV, intervjuträning mm får medarbetaren hjälp och stöd att ta nästa steg i arbetslivet.