Rekrytering inom HR

Rekrytering inom HR

Vi hjälper många av våra kunder att rekrytera nyckelpersoner inom HR;  verkliga HR-proffs som med rätt kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper kan bidra till företagets framgång. Tack vare vårt stora nätverk och vår egen bakgrund inom HR så har vi valt att fokusera på rekrytering just inom det området. Vi kommer varje vecka i kontakt med en mängd fantastiska HR-profiler som vi vet är intresserade av nya, spännande utmaningar.

Vi rekryterar brett inom HR; från HR direktörer till HR Business Partners och specialister inom t ex performance management, comp&ben och learning. Kraften i vårt HR-nätverk blir tydlig i varje sådan rekrytering och vi tror att vi är lyckosamma just tack vare att vi själva kan HR-professionen och kan hjälpa våra kunder att både definiera vad de behöver och att hitta rätt person till varje roll.

Vi bistår också ofta med en second opinion till kunder som framgångsrikt driver sitt eget rekryteringsarbete men som vill få ett par extra ögon på sina slutkandidater. Har tar vi hjälp av en kombination av färdighets- och personlighetstester, kompetensbaserad intervju och referenstagning för att hjälpa till att underbygga valet av kandidat

Här är några av de Intenco-konsulter som brinner för rekrytering och som är en del av vårt fantastiska rekryteringsteam:


Nina Adilstam
Nina har en gedigen HR-bakgrund och har arbetat mycket med rekrytering. Hon har bland annat varit HR-chef och ansvarig för talent search på Netlight under den tid då företaget växte från 30 till 600 personer.Karin Sigge
Karin är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har sedan fördjupat sig inom rekrytering och coaching. Hon har mångårig erfarenhet av rekrytering och har gjort lyckade HR-chefsrekryteringar för Haglöfs, Mojang, Myrorna, Nai Svefa med flera. 

Anette Lidman
Anette är Partner på Intenco och ansvarig för vårt rekryteringsteam. Hon har lång erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering och kan driva en rekryteringsprocess i sin helhet eller hjälpa till i slutskedet med tester och djupintervju.


Anna Roald Billgren
Anna har under flera år arbetat som researcher och rekryteringskonsult, bland annat hos Micael Berglund. Hon är en fantastisk researcher och en viktig nyckel i de tidiga faserna av ett rekryteringsuppdrag där det handlar om att kartlägga marknaden, prata med tipsare och ta de första kandidatkontakterna.

Behöver du vår hjälp att rekrytera inom HR så är du välkommen att höra av dig - anette.lidman@intenco.se (076-785 06 70)

    Kontakta oss