Bli konsult hos oss!

Emma Svensson och i bakgrunden syns även Frida Jädersten. Intenco HR-konsulter. Interim HR. HR-rekrytering.

Varför konsult på Intenco?

I vårt nätverk av HR konsulter finns både breda HR generalister och djupa HR specialister. En del har varit i HR yrket i många år medan andra hunnit med ett par HR roller i karriären innan konsultrollen lockade. Den blandningen ger oss en fantastisk mångfald som gagnar våra kunder eftersom vi kan stötta dem oavsett var i HR spektrat behovet dyker upp. Och vi lär oss så mycket av varandra!

Det finns många anledningar till att jobba som konsult på Intenco. En gemensam nämnare för många är att man vill ha ett sammanhang av grymma kollegor att utvecklas tillsammans med, lära av och ha trevligt ihop med. Som konsult hos oss så kan du antingen komma in som underkonsult genom ditt eget bolag eller så kan du vara anställd hos oss för olika kunduppdrag. Oavsett form så blir du en naturlig del av vårt gäng – vi värnar mycket om våra konsulter och vill att alla ska bli en del av gemenskapen. Vi arrangerar frukostar, AWs, gemensamma kompetensutvecklingsinsatser och konferenser som både bidrar till gemenskap, sammanhang och kunskapsdelning.

Som konsult hos oss kan du känna dig trygg med att vi matchar dig mot uppdrag där du verkligen har möjlighet att bidra utifrån din kompetens och vad kunden behöver. Du är alltid med i ett tidigt skede i dialogen med kund för att maximera din förståelse för uppdraget. Under uppdragets gång finns vi nära för stöd och bollplank och det finns alltid konsultkollegor till hands som bollplank, expertråd eller erfarenhetsutbyte om du behöver.

Låter detta intressant? 
Se våra lediga tjänster under aktuella rekryteringar eller skicka in din spontanansökan nedan. 

Spontansökan

Vill du bli Intenco-konsult eller lämna en spontanansökan för kommande tjänster inom HR?

Vi på Intenco är alltid intresserade av duktiga HR-personer för anställning till någon av våra kunder, eller för att bli associerad Intenco-konsult.

”Det finns en massa bra att säga om att vara Intenco-konsult!… Att Intenco jobbar med så många intressanta bolag ur så många branscher och verksamhetsformer. Ett fantastiskt bra partnerskap som präglas av transparens, professionalism, värme o glädje!”

 

- Helene Waldhagen, Konsult på Intenco

”Jag är en del av Intencos nätverk sedan 4 år tillbaka för att jag känner mig trygg, utmanad och lyssnad till här. Jag får ofta jobba i team med andra grymma konsulter vilket gör uppdragen ännu roligare. De är lyhörda till vad jag behöver och hur jag vill utvecklas och jag känner mig verkligen uppskattad som konsult och bidragande i nätverket!”

- Helena Önneby, Konsult på Intenco