Nyhetsbrev våren 2021

Nyhetsbrev våren 2021

Vi har startat upp 2021 som vi tror kommer att bli fantastiskt! Vi märker ett stort behov av våra tjänster både när det gäller interimsuppdrag, HR-rekrytering och övriga HR-konsultuppdrag. Känslan är lite att ”proppen gått ur” och nu går det inte att vänta längre med att bemanna sin HR-organisation, initiera de strategiskt viktiga projekten eller sätta igång rekryteringen som fått stå tillbaka en tid. Det betyder inte att resan framåt är spikrak och enkel – långt därifrån. Många av våra kunder brottas med stora utmaningar i att förstå och bemästra ”det nya normala arbetslivet”. Det är svårt på många sätt både för chefer och medarbetare. Vår stora ynnest är att vi får möjlighet att hjälpa till med de utmaningar som våra kunder står inför.

I det här nyhetsbrevet följer ett axplock av det vi pysslar med just nu på Intenco. Vi hjälper Sandvik SMT med ett par riktigt spännande och strategiskt viktiga HR-rekryteringar inför deras utvecklingsresa framåt mot att bli ett självständigt bolag, vi jobbar fortsatt mycket med utbildningar inom arbetsmiljöområdet, vi orienterar oss tillsammans kring ”det nya normala” och bjuder in till seminarier för att tänka tillsammans med er. Och Intenco växer vilket gör att vi i ännu större utsträckning kan stötta er precis på det sätt vi ser behövs.

Vi hoppas få se många av er på en digital fika under våren och pratar gärna om hur vi kan hjälpa er med era specifika utmaningar inom HR-området!

Läs hela nyhetsbrevet här!

Våra senaste nyheter

Helen Borg Anette Lidman skrattar i powersuits. Intenco HR-konsulter. Interim HR. HR-rekrytering.

Nyhetsbrev Juni 2023

Nu är det snart dags att summera första halvan av det här året och ta sikte mot hängmattan för lite välbehövlig vila och reflektion. Det

Läs mer »