Nyhetsbrev April 2023

Nu har vi redan susat igenom den första fjärdedelen av det här året! Hur gick det till?
Efter ett rekordartat 2022 där Intenco växte med över 60% så tänkte vi för en stund att vi kanske skulle stanna och pusta lite men så blev det inte. Istället känner vi oss väldigt redo för ännu ett spännande år där Intenco på många sätt återigen tar nya kliv. Ett sådant – viktigt kliv – är flytten till vårt nya kontor. För oss är det här klivet mycket mer betydelsefullt än att vi behövde fler kvadratmeter; vi var verkligen redo för en ny kostym. Som du kan läsa lite längre ner i det här nyhetsbrevet så hoppas vi att det ska bli en riktig mötesplats för både konsulter, kunder och nätverksvänner. Känn dig inbjuden – kom förbi och ta en fika – vi har jättegott kaffe!
Det här nyhetsbrevet har vi fyllt med lite olika saker som inspirerar oss just nu: Tankar om utmaningarna i att attrahera och utveckla talang, lite om vad som händer just nu inom comp & ben området, lite klokskap om det nya moderna arbetslivet och nya perspektiv på ledarskap. Sen får vi hänga med Intencos Emma Svensson under en vecka som börjar med kaffe och löprunda och slutar med utbildningsdagar hos kund. Nu har vi precis tagit oss igenom vinterns, förhoppningsvis sista, snöchock över Stockholm och vi hoppas att våren är runt hörnet. Vi ser fram emot en massa spännande möten och samtal när sol och värme tittar fram och då kan den ovan utlovade kaffekoppen intas på vår alldeles egna innergård och kombineras med samtal om möjligheter och utmaningar inom HR-området.

Klicka här för att läsa hela nyhetsbrevet.

Vill du vara säker på att du aldrig missar våra nyhetsbrev, följ denna länk för att prenumerera och få nyhetsbrevet i din inkorg.

Våra senaste nyheter

Utbildning för chefer & HR

Krisledning

I dessa tider märker vi att många av våra kunder funderar kring kris, krisberedskap och krishantering men tycker att det är svårt att få tid att ta tag i

Läs mer »