Nyhetsbrev Oktober 2022

Nyhetsbrev Oktober 2022

Hösten är igång med en rivstart och det tycker vi är fantastiskt kul – behovet av konsultstöd och rekryteringshjälp inom HR är fortsatt stort. Vi befinner oss samtidigt i en tid när det skakar rejält i vår omvärld, både på nära håll och lite längre bort. I sådana tider blir det viktigare än någonsin för oss att vi har ögon och öron öppna för att följa vad det innebär för våra kunder och deras utmaningar. I det här nyhetsbrevet har vi fångat spaningar och reflektioner kring var vi står just nu och vad det innebär.

Vi har också ställt tre snabba frågor till vår grymma konsult Johanna som precis klivit av ett ettårigt uppdrag som interim VP People & Culture hos en av Intencos kunder. Rollen som interimskonsult kräver speciella superkrafter i form av förmågan att snabbt komma in och fånga upp prioriteringar och fokusområden och förstå hur man bäst kan göra skillnad och skapa värde.

Slutligen en kort uppdatering från arbetsmiljöområdet. Intenco genomför fortsatt ett stort antal arbetsmiljöutbildningar för chefer hos våra kunder varje år. Nu lägger Arbetsmiljöverket extra fokus på chefers arbetsmiljö med vissa branscher i fokus. Vi kan bara hålla med om att behovet av att rusta cheferna på det här området är enormt och ser verkligen behovet av att stärka deras kompetens inom området vilket är något vi arbetar mycket med.

Vi ser fram emot en innehållsrik höst och emot att hjälpa våra kunder att stå så väl rustade för den som det bara är möjligt. Hör av dig om vi på något sätt kan hjälpa dig med det du står inför.

Klicka HÄR för att läsa hela nyhetsbrevet.

Rekryteringsteamet på Intenco Anette Lidman, Josefin Thörnert. Intenco HR-konsulter. Interim HR. HR-rekrytering.

Våra senaste nyheter

Helen Borg Anette Lidman skrattar i powersuits. Intenco HR-konsulter. Interim HR. HR-rekrytering.

Nyhetsbrev Juni 2023

Nu är det snart dags att summera första halvan av det här året och ta sikte mot hängmattan för lite välbehövlig vila och reflektion. Det

Läs mer »