Nyhetsbrev september 2021

Efter en underbar sommar rivstartar vi hösten här på Intenco! Vårt egna team växer, vi jobbar med fantastiska HR-konsulter – flera av dem nya i vårt gäng – som skapar värde hos våra kunder i bolag där förändring och utveckling går vansinnigt fort just nu.

Vi genomför fler HR rekryteringar än någonsin förr efter att ”proppen gått ur” och många har börjat röra på sig mot nya möjligheter. Vi hjälper våra kunder att navigera i det nya normala arbetslivet och coachar våra kunder i hur de kan bemästra de nya utmaningar i ledarskapet som kommer med det. Jobbet som HR konsult är fantastiskt nästan alltid – och extra kul är det när vi behövs på det sätt som vi gör just nu.

Behöver du hjälp med dina HR utmaningar, behöver du bygga ut ditt HR team eller kan vi hjälpa dig att navigera i den förändring du och dina chefer är i – hör av dig! Vi ser fram emot en alldeles fantastiskt spännande höst tillsammans!

Läs hela nyhetsbrevet här!
Trevlig läsning!
Anette och Helen


Våra senaste nyheter

Utbildning för chefer & HR

Krisledning

I dessa tider märker vi att många av våra kunder funderar kring kris, krisberedskap och krishantering men tycker att det är svårt att få tid att ta tag i

Läs mer »