Nyhetsbrev sommaren 2021

Nyhetsbrev sommaren 2021

Vi på Intenco har haft en hektisk start på året med många förfrågningar och nya uppdrag både inom interim HR men också högt tryck på HR-rekryteringarna. Känslan är att HR är viktigt på riktigt nu efter ett drygt år av pandemi nästan bakom oss, det har aldrig varit så högt tryck på HR-konsultmarknaden under våra drygt 10 år i branschen!

I det här nyhetsbrevet följer ett axplock av det vi pysslar med just nu på Intenco, både internt och vad som händer hos våra kunder. Flera spännande HR-rekryteringar är på gång, så håll utkik på vår hemsida eller på LinkedIn löpande, det är både några nya kunder till Intenco men också en del återvändande. En av våra trogna kunder är Digpro Technology där vi nyligen fått en fin recension som vi gärna vill dela med oss av:

”Digpro är ett växande tjänsteföretag inom IT-sektorn med medarbetare i såväl Sverige som internationellt. Vår främsta framgångsfaktor är vår personal och vi är mycket glada över resultatet av vårt lyckosamma samarbete med Intenco under åren. Intenco har stöttat vår verksamhet med förstklassiga HR tjänster inom ett brett spektra, t.ex. interim lösningar, rekrytering, arbetsmiljö och HR-konsult för att nämna några.” 

Vi hoppas få se många av er på en IRL-fika eller digitalt under inledningen av hösten och pratar gärna om hur vi kan hjälpa er med era specifika utmaningar inom HR-området!

Läs hela nyhetsbrevet här!

Trevlig läsning,
Anette och Helen


Våra senaste nyheter

Helen Borg Anette Lidman skrattar i powersuits. Intenco HR-konsulter. Interim HR. HR-rekrytering.

Nyhetsbrev Juni 2023

Nu är det snart dags att summera första halvan av det här året och ta sikte mot hängmattan för lite välbehövlig vila och reflektion. Det

Läs mer »