Tänk med Intenco

Tänk med Intenco

Tänk med Intenco – en reflektions- och tankeverkstad för gemensam spaning kring det nya normala arbetslivet.

Vi på Intenco reflekterar kontinuerligt över vad som diskuteras hos våra kunder och i omvärlden. Vi lever i en värld som är oviss, komplex och i ständig förändring. Det är lätt att känna sig överväldigad och ensam i allt det här. Vi tror starkt på den kollektiva intelligensen och visdomen. Vi behöver tänka och prata med varandra. Därför bjuder vi in till ett antal tillfällen där vi skapar en container för inspiration, reflektion, bollplank och benchmark.

Vi tar avstamp i något som känns väldigt aktuellt just nu nämligen frågorna: Hur förflyttar vi oss från att ha fått det digitala att fungera ”helt ok” till att verkligen leda och bygga verksamhet och människor på distans? Hur skapar vi utrymme för den kreativitet som krävs för att utveckla och hitta bra lösningar på komplexa problem när vi inte ses? 

Vi inleder med en kort spaning och inspirationspåfyllning. Därefter reflekterar vi tillsammans i mindre grupper. Avslutningsvis kokar vi ner viktiga insikter som vi även delar efter seminariet.

Välkommen att anmäla dig till antingen frukostseminariet som äger rum den 22 april mellan 8.00-8.55 eller lunchseminariet 12.00-12.55. Möteslänk kommer att skickas ut till din mail 24 timmar innan seminariet. Båda seminarierna är kostnadsfria men vi kommer att uppmuntra till att skänka en slant till en aktuell välgörenhetsorganisation. Det kommer att vara samma innehåll i båda, så välj den tid som passar dig bäst!

Våra senaste nyheter

Nyhetsbrev Juni 2022

Mitt i försommarens spurt mot midsommar och stundandes semestrar vill vi dela lite Intenconyheter med er.Vi upplever en fantastiskt spännande vår där vi får möjlighet

Läs mer »

Nyhetsbrev april 2022

Vi glädjer oss nu enormt mycket åt att kunna träffas på riktigt; fler och fler riktiga möten utan en skärm och en Teamslänk inblandad. Så

Läs mer »